Kennelin kasvateille tarkoitetut yhteiskävelyt Vantaalla starttaavat taas! Sama paikka&aika ja jos et ole lenkeillä käynyt, kysäise info minulta. Kävely kestää noin tunnin ja on turvallisessa autottomassa maastossa. Otan mukaan kynsisakset ja lenkin jälkeen leikkaan halukkaiden kynnet. Kävely ja kynsienleikkuu on maksutonta. Ei tarvita etukäteis ilmotautumista, odottelemme noin 5min ja oikopolkua pitkin saa kiinni myöhästuneet. Jos sataa, lenkkiä ei ole, pilvinen sää ja pikku tihku ei menoa haittaa. Tervetuloa kaikki kasvatit!

Asumme Vantaan maaseudulla maatilalla kukkaniittyjen keskellä metsän reunassa. Koirillamme on paljon tilaa ulkoilla suuressa puutarhassamme ja kukkaniityillämme. Hoidan työkseni mehiläisiä kotitilallamme, joten koirien ei tarvitse olla yksin kotona ja he saavat paljon huomiota ja hellittelyä. Käymme myös erilaisilla koirakursseilla harrastemielellä.

Olen Suomen Kennelliiton jäsen ja sitoumuskasvattaja. Olen jäsen Suomen Shiba ry:ssa, Suomen Welsh Corgi Seurassa, Suomen Papillon ja Phalene yhdistyksessä sekä Suomen Koirankasvattajat Ry:ssa.

Meillä on ajoittain varattavissa Shiba pentuja. Welsh corgi cardigan kasvatusta meillä ei enää ole aktiivisesti, mutta rotu on meille rakas ja pirteä mummo corgimme Ronja ilostuttaa päiviämme. Pennuista tarkemmin Pentuja osiossa. Kaikki kasvatukseen käytettävät koirammme ovat virallisesti Pevisa tutkittuja ja hyväluonteisia.